Underbart under

Att känna sig snygg och välklädd från topp till tå är viktigt, både det som syns på ytan och det som är gömt under. Att köpa snygga, sköna och tilltalande underkläder är viktigt, genom att känna sig välklädd stärks självförtroendet och man känner sig mer bekväm. Bara för att inte alla ser vad man bär under är det viktigt för helheten, ett par snygga underkläder förstärker helhetsintrycket.

Snygga underkläder

Att hitta snygga underkläder som är skön att bära hela dagen är som att ha vunnit en vinstlott. Idag finns det en uppsjö av snygga underkläder i många olika stilar och kombinationer, både för män och kvinnor. För i höst gäller det att satsa på kvalité med mycket spets och detaljer.  Majsans underbara kläder har lite extra design och stil och passar för dig som vågar sticka ut.  Hos dem hittar du allt du behöver i underklädesväg så som bh, trosor, hela set och korsetter. Vill du matcha dina snygga underkläder finns det också en hel del klänningar och tröjor som är rätt för i höst.

Snygga underkläder

Nederdelen

För ungefär 10 år sedan var stringtrosan nummer i av trosor och alla kvinnor bar dem. Idag däremot är det många som gått ifrån stringtrosan och satsar på nederdelar med mer komfort och kvalité. I höst kommer det några riktigt snygga modeller av hipsters och halvboxer i skira, sensuella material men med bra passform och komfort.

Överdelen

När det kommer till överdelar, bh:ar, är det inte alltid så lätt att hitta rätt. Det gäller att vara noga med att hitta rätt storlek och modell på bh:n beroende på kroppsform. Har du en stor byst gäller det att hitta en bh med bra stöd och lyft samt att den sitter bekvämt på axlarna och inte tynger ned. Har du istället en liten byst är det bättre att satsa på en vadderad modell, gärna med push-up för att skapa en snygg form och linje under kläderna. Ta dig gärna tid att besöka en underklädesbutik och få hjälp med att prova ut vilken storlek och modell som passar dig. Vet du det är det enklara att sedan beställa online, så behöverdu inte skicka tillbaka de storlekar som inte passar.

Ny kollektion

Den 16:e september släpper underklädesikonen Victoria Silvstedt´s en ny underklädeskollektion på Lindex. Victoria är välkänd för hennes stil och framförande och det är spännande att se hennes nya kollektion, på Aftonbladet finns bildspel med smakprov av kollektionen. Kollektionen innehåller med 5 olika bh- modeller med matchande trosor samt en söt bodysuit. Inspirationen till kollektionen är tagit från Victorias 3 favoritställen, Sverige, New York och Medelhavet och både sportiga, sexiga och sensuella plagg finns med i kollektionen.