Streetmodet idag

Streetmode

Vad som utgör ett streetmode kan vara svårt att svara på då den ständigt är föränderlig och konstant utvecklas. Helt klart så inspireras man av det mode som finns på gatorna och är oftast en avslappnad klädstil. Det kan dock ligga en hel del tid bakom vad man har på sig även om det inte alla gånger ser så ut.

Hitta ditt mode

Rötterna till detta mode ligger bland skateåkare och surfare i Kalifornien och det klimat som råder där. Dock har vi inte samma förutsättningar här med klimatet men det hindrar oss inte att klä oss med Streetwear. Om du funderar på att införskaffa något så går det att ta en titt här på utbudet från ActionWear. Med vårt klimat så kanske vi dressar oss med jeans istället för shorts innan sommarens värme slagit till ordentligt.

Regler för streetmode

Vilka regler som gäller när det kommer till streetmode finns inte riktigt utan det gäller att man har en fingertoppskänsla när man väljer vad man tar på sig. Du kan blanda gammalt med nytt och huvudsaken är att det blir något som är coolt och så avslappnat som det bara kan bli. Även skorna är viktiga när det kommer till detta mode. Här är det sneakers som gäller. Dock inte allt för slitna utan ett par väl använda och välvårdade sneakers är vad som gäller.

En stil som passa alla

Det är en stil som passar de flesta. Klart att det kan finnas en över åldersgräns men i princip alla kan använda sig av streetmode. Det är en stil som passa de flesta. Det gäller att vara medveten om hur man ska klä sig och vilka saker som passar ihop. Det kan vara relativt en förlåtande klädsel och det finns inte någon som kan säga om du klätt dig rätt eller fel. Kolla igenom din garderob och du kanske hittar något som andas Street, om inte så får du beställa något.