Snygga accessoarer

Det finns en väldigt många snygga accessoarer du kan använda för att piffa upp din outfit. Accessoarerna skiljer sig en del beroende på om du är kille eller tjej men för bägge kön finns det många alternativ, vare sig du väljer en slips, ett armband eller en klocka.

Slips, portföljer och klockor

Slipsen har länge varit en självklar accessoar till kostymer, både vid högtider och på jobbet. Du kan till exempel använda dig av en klassisk svart slips som lyfter upp en vit skjorta. Komplettera din skjorta och slips med en snygg portfölj för arbetsklädseln. Förutom att det ger ett snyggt helhetsintryck så är det även praktiskt användbart då du kan förvara dina papper och dokument i portföljen. Det finns snygga portföljer som du kan bära din laptop i om ditt arbete kräver att du använder en sådan. En snygg axelremsväska ger en traditionell kostym en moderna stil. Väskan ska så klart ha ett vadderat fack för laptopen, men även ha fickor som ger plats för solglasögonen, ett par handskar för vinterkylan och något lätt att äta på resande fot. De läckraste väskorna just nu är vintagestilen där allting se lite använt ut och lädret ska vara nött och färgskiftande.

Klockan har länge varit en självklar accessoar och det finns många olika modeller, både sportigare sådana och klassiska ut med läderarmband. Som kille har du en hel del att välja mellan – hos Neckwear hittar du till exempel hundratals olika klockor i alla möjliga färger och designer.

Solglasögon

Till sommaren är ett par snygga solglasögon det självklara valet för någon som klär sig medvetet. Det finns många olika stilar och förutom att se snygga ut skyddar de även dina ögon mot solen. Tips på snygga modeller som är inne just nu hittar du på VeckoRevyn. Du bör dock inte stirra dig blind på en viss modell; även om pilotglasögon är populära och snygga, passar de inte alla ansiktsformer. Försäkra dig också om att skaffa CE-märkta glasögon med bra UV-skydd.

Smycken

Manschettknapp

Fram till långt in på 1700-talet var det inte ovanligt män att pynta sig själva med örhängen och annat värdefullt krimskrams. Det är först senare som det blev mycket striktare, då det enda som accepterades var klockan och medaljer. Nu har dock tiderna ändrats och vi kan se allt från statsmän och tv-personligheter till fabriks och kontorsarbetare bära smycken i någon form. En guld eller silverkedja kan vara ett första steg som de allra flesta kan ta, i slutändan är det alltid individuellt vad man anser passar till sin stil.

Överlägset mest accepterade smycket eller accessoaren bortsett från möjligtvis klockan är Manschettknappar, men då man ett lite mer begränsat urval av passande kläder.