Snygg outfit

Att klä upp sig från topp till tå är som bekant alltid roligt, men ibland kan det vara svårt att hitta en riktigt snygg outfit som man verkligen trivs med. Här nedan följer några tips på hur en snygg outfit kan se ut.

Jeans

Något som nästan alltid funkar och som också kan kombineras ihop med det mesta är ett par snygga jeans. Ett bra tips kan vara att ha tre-fyra par jeans i garderoben av olika typ. Exempelvis så man ha ett par som är lite mer extravaganta för att ha på festen eller liknande, ett par vita, ett par svarta samt ett par att ha till vardags som är lite mer ”neutrala”.

Klänningar

Mode

Klänningar är också bra att ha några stycken i garderoben för olika tillfällen. Till exempel så kan man ha en klänning som är lite mer av en festblåsa, en eller ett par tunna klänningar för varma sommardagar samt ett par som kan användas på jobbet eller i skolan.

Andra plagg

En kjol eller två kan också vara bra att ha och gärna då i jeans eftersom det precis som byxor i jeansmaterial är något som fungerar till det mesta.

I övrigt är det bra att ha ett gäng olika alternativ vad gäller tröjor, skjortor och t-shirts. Ett bra tips är att satsa på plagg som verkligen skiljer sig åt eftersom detta gör valmöjligheterna så mycket större.

Även om de kanske inte syns så är det också viktigt att ha snygga och kanske framför allt sköna underkläder som är bekväma att bära hela dagen, för det är som bekant inte kul med underkläder som skaver och liknande.

En snygg outfit

Vad gäller hur man ska gå tillväga för att komponera en snygg outfit så handlar det förstås om att hitta den outfit som passar en själv bäst, men ett bra grundtips är att försöka jobba med kontraster, det vill säga att inte välja samma färg på exempelvis både jeans och tröja, utan att kanske ha en svart tröja ihop med ett par vita jeans och liknande.