Plats för vintergarderoben

Längst i norr börjar minusgraderna krypa allt längre ner och snö har kommit på flera platser i Sverige. Vi påbörjar som smått i olika delar av landet att plocka bort höstkläderna för att göra plats för vintergarderoben. Ut med det gamla och in med härliga varma sköna plagg för kalla vinterdagar.

Likaväl som vi städar ur för andra årstider så kan det vara värt att kolla om något av de plagg som man använt under hösten kanske gjort sitt och får åka iväg till någon hjälporganisation eller till återvinning om det är i det skicket. Samma gäller för vinterplaggen, är de skor som du använde förra vintern helt slut på så är det dags att skaffa nya. Vintertid är det skönt att ha riktiga sköna och varma skor då kylan tränger på.

Passa även på att när garderoben är helt urplockad att dammsuga ur och torka hyllor och annat som kan behövas få sig en rengöring. Det är så mycket trevligare att lägga och hänga in kläder i en garderob som är fräsch och nystädad. Dina kläder kommer att kännas fräschare genom en väl städad garderob. Packa inte den för full med kläder, försök att rensa ur så att de nödvändigaste plaggen hänger i din garderob.

Vi hoppas att du fått några bra tips för din garderob och att du får plats med alla dina vinterkläder nu när snön börjar falla.