Moderiktiga frisyrer i 2015

Håll håret i styr på det sätt som passar dig – i år är variationen av trendiga och moderna frisyrer minst sagt bred. Den ofixade stilen toppar trendbarometern, men passar det inte dig finns det inget att oroa sig för då långt eller kort, mittbena eller sidbena såväl som uppsatt eller utsläppt finns med på samma barometer!

10914510--

Det håriga modet kommer och går, vissa frisyrer består i kultböckerna medan andra glöms bort och andra återkommer varje decennium. Vad som är det senaste skriket år 2015 kan man läsa mer om i Damernas Värld. 2015 är variationens år och det ska mycket till för att en frisyr eller hårstil inte ska kunna klassas som trendig!

Långt hår och mjuka vågor

Den ofixade stilen är det trendigaste i modemagasinen då den är så enkel att få till för såväl lång- som korthåriga. För långhåriga med självfall är saltvattensprayen din bästa vän men satsar du också på att styla håret med hjälp av värme är det viktigt att dra fingrarna genom lockarna för att få till den rätta looken! Om du vill få till det långa, trendiga håret men saknar ett par centimeter kan du enkelt ordna det med hjälp av hårförlängning. Med hårförlängningar av äkta hår från är det en simpel sak att få till tjockt hår med svall – för det ska se ut som att du är på väg till festen snarare än hem från den.

Gör ett kap

Gå till frisören och klipp en rejäl lugg, skaffa ett par stilrena flätor eller kapa av dig håret till en tjusig LOB. Vad du än väljer blir det ett riktigt trendigt kap och alltid lika enkelt att styla till när det gäller. 70-talet upplever en renässans genom både årets klädmode och frisyrer, så ett förslag är att se över familjefoton från den tiden för att hämta inspiration. Bakåtslickat sätter ansiktet i rampljuset, likaså hästsvansen som båda har synts på visningar hos Versace och Balmain. Det är enkelt att vara trendig 2015!