Mode – vad är inne just nu

Inom modevärlden talas det ofta om långsiktighet istället för trender. Fokus ligger på att skapa en egen stil snarare att blint följa vad som är inne just nu. Idag bygger kvinnor upp en garderob med baskläder som sedan kan kombineras med udda trendiga plagg och moderiktiga accessoarer.

En personlig stil innebär att utsidan matchar insidan och att du på bästa sätt framhäver dina kvalitéer och din kropp. Välj kläder som framhäver din kroppsbyggnad och fundera över vilka färger, mönster och material som framhäver din hud och dina ögon. Skaffa dig en signaturlook som gör det lätt att genast identifiera dig, exempelvis en accessoar som en hatt.

Inspirerad av de viktigaste trenderna

Vi inspireras av det mode som finns runt omkring oss och inne just nu är en mix från läder till glitter bonanza. Flera trender känns igen från tidigare säsonger, ett mer hållbart synsätt som är bra både för miljön och din ekonomi. Det ger dig även mer frihet att leta efter skor, hattar och accessoarer som framhäver din personlighet. Matcha din kavaj med en kjol, du kan investera i ett set eller bryta med en udda nederdel. Skinnplagg är populära just nu och de är tunna och behagliga att bär. Ett skinnkjol eller ett par shorts i en härlig färg är något som fungerar för kvinnor idag.

Elegant eller avslappnad stil

Elegant 40-talsstil med pennkjolar och välskräddade kajer är trendigt. Vårt nordisk klimat innebär att vi bär ytterkläder en stor del av året och det är inne just nu med dunkappor som stylas med en bälte i midjan. Ett enkelt sätt att se chic ut även under kalla och regniga dagar. Hitta din stil på nätet där du finner spännande kläder i retro och vintage stil. Det är kul att klä upp sig men en mer avslappnad stil är en annan mode trend. Sköna kläder i mjuka material passar när du jobbar hemma, tränar men kan även bäras på kontoret på Casual Friday.