Mobilen vår nya heta accessoar

mobilfodral i skinn

”Väskan är en kvinnas bästa vän”, har ni hört det talesättet tidigare? Att vi kvinnor gillar accessoarer rådet det inga tvivel på, med rätt accessoarer får du ett helt annat och nytt uttryck på din klädsel. Via accessoarerna visar vi vår stil och smak och med rätt accessoarer krävs inte en allt för stor uppsättning kläder, du kan med olika accessoarer ändra stil och uttryck på samma klädesplagg.

Mobilen – vår nya statussymbol

Tidigare har fokus alltid varit på viken väska en person bär, är det en Gucci eller kanske en Louis Vuitton. Idag däremot så har detta ändrats något, visst är det fortfarande fokus på väskor men det har även kommit in en ny statussymbol, mobilen. Det första som är viktigt är vilken modell man har på sin smartphone, är du en Iphone tjej eller kanske en tjej som hellre köper nyaste modellen av Galaxy S4? Tyvärr har det blivit så idag att du gärna ska visa vilken mobil du har. Kollar man på bilder i sociala medier eller på olika skvaller magasin så visar man gärna sin mobil på bilden.

När modellen är vald kommer vi till det mest väsentliga, vilka skal och fodral man har på sin mobil. Eftersom dagens smartphones inte finns i så många olika utföranden gäller det att hitta snygga skal och fodral att ”pimpa” sin mobil med. Det som är så roligt med dagens smartphones är att du kan ha många olika skal hemma och växla mellan. Ska du på fest och bära en svart elegant klänning med silversmycken, visst är det då snyggt att mobilen också ”pimpas” med kristaller och stenar i samma stil.

Följ med i trenderna du med och skaffa några snygga mobilskal som visar vilken stil du gillar.