Klippa håret hemma

Att gå till frisören kan vara ganska dyrt. Faktum är att många frisyrer kan underhållas och klippas i hemmet. Oavsett om du har långt hår, lugg, uppklippt eller kort hår går det att kan du få samma ett resultat hemma som om du har besökt en frisörsalong. Genom att titta på informativa videoklipp kan de guida dig i hur du ska göra. Tänk på att börja med enklare frisyrer.

Rätt verktyg för fina resultat

Efter att ha tittat på några videoklipp inför att du ska klippa andra är det såklart viktigt att införskaffa rätt verktyg och produkter. På kutts.se hittar du frisörverktyg och andra produkter, såsom frisörsaxar, klämmor, frisörskappor och olika trimmers. Rätt verktyg gör att det blir lättare att klippa och fixa håret. Men det gör också att resultatet av din klippning blir bättre. Desto bättre verktyg ger desto bättre resultat.

Ta det lugnt

När du klipper håret hemma kan det kännas att du tar dig vatten över huvudet. Titta därför på flera videoklipp innan du börjar klippa och försök att hålla dig till frisyrer och tekniker som du känner dig säker på. Det är lätt att klippa eller raka av för mycket. Så kom ihåg att vara försiktig och försök att hellre klippa för lite än för mycket.