Klädmode för kvinnor hösten 2013

Hösten är här och då är det kanske även hög tid att införskaffa lite nya kläder till garderoben. Frågan är då vad som gäller för kvinnor hösten 2013?

En av de största trenderna just nu är det så kallade rockmodet som slagit igenom på bred front de senaste åren. Vill man anamma just detta mode är det slitna jeans tillsammans med någon rockig t-shirt, gärna med bandtryck som gäller.

pälsmössaEn annan trend som spås bli en riktig hit i höst är päls. Både pälsmössor och pälsjackor är bra plagg för kalla vinterdagar. Givetvis ska pälsen vara av fusktyp. Idag finns det många fuskpälsar som ser väldigt naturtrogna ut.

Som vanligt om hösten är det på fötterna olika typer av stövlar som gäller. Svart är den rätta färgen just denna höst och stövlarna får gärna också vara höga och med höga klackar. En annan sak som är populär just nu är olika detaljer på skor.

Vad gäller färger fortsätter svart att dominera även om andra färger som exempelvis smaragdgrön och lila börjar smyga sig in allt mer i modet.
Andra saker som också är helt rätt i höst är polokragar, tjocka stickade tröjor samt lager på lager.