Framhäv dina ögon – tips och tricks

Ögonen sägs vara själens speglar. Det finns nog ingen kroppsdel som är så mytomspunnen som ögonen. Det onda ögat, ögats hypnotiska kraft och så vidare. är något som alla har hört någon gång i sitt liv. Och vem vill inte ha en hypnotisk blick? I detta inlägg kan du läsa om olika tips och tricks om hur du framhäver dina ögon på bästa sätt, så att även du kan få en hypnotisk bild.

Hud- och ögonvård

Huden är kroppens största organ. Det är viktigt att ta hand om sin hud, inte bara för hälsas skull utan även för våra utseendes skull. Bästa sättet att framhäva dina ögon är att ta hand om din hud. Ögonvård är anpassat till den tunna och känsliga huden som finns runt ögonen. Babyface till exempel har ett bra utbud online på hudvårdsprodukter som är speciellt anpassade till ögonen.

Sminka dig rätt

Smink som används på fel sätt framhäver fel ansiktsdrag. Därför är det viktigt att sminka sig på ett sätt som passar ens ansikts- och ögonform. Damernas Värld har en guide på de 7 vanligaste sminkmissarna. Den pratar mycket om just ögon make-up. Experimentera med färger som framhäver din ögonfärg och på hur du applicerar kajal. Glöm inte att ha kul! Det finns ingenting som framhäver ögon så mycket som ett leende.