Bästa halloweenutstyrslarna 2016

Halloween 2016 har passerat och det är dags att både utvärdera årets dräkter och planera inför nästa år. Nedan finner ni några av årets vanligaste teman samt ett alternativ vi tror kommer att hålla även nästa år.

Presidentvalet

Ett stort tema i år var det amerikanska presidentvalet. Den som nog tog det hela längst var nog världsartisten Katy Perry som lät ett professionellt makeup team som annars jobbar i filmbranschen omvandla henne till presidentkandidaten Hillary Clinton. Bilden från hennes instagramflöde går att se nedan.

Game of Thrones

Game of thrones är i år mer populärt än någonsin och det finns ingen anledning att det skall fortsätta även nästa år. Detta märks inte minst i urvalet på butikerna där många utstyrslar från serien samsas med de mer generiska alternativen så som hippie, vampyr eller häxa.

Antalet karaktärer man kan välja mellan är dessutom gigantiskt. Om man tittar till tv-serien så finns det över 500 olika karaktärer och då räknas inte ens bakgrundsstatisterna med. Om man är mer intresserad av böckerna så finns det istället väl över 2000 karaktärer att välja och vraka mellan.

Stranger things

Netflix-serien Stranger things slog igenom stort då den släpptes tidigare i år och har med det även inspirerat en hel del utklädsel. Den kanske mest uppmärksammade kommer från den amerikanska komikern Amy Schumer.

Mycket annat att välja på

Så klart så finns det mycket annat att välja på för att klä ut sig på Halloween. I många fall så kan det beror på i vilken ålder den som ska klä ut sig är i. De yngre så kanske man inte kostar på allt för mycket som om det ska vara en vuxen som klär ut sig för ett stort Halloweenparty. Det går att fixa mycket hemmavid om man är något så är pysslig. Ett vitt lakan och en tuschpenna så kan man skapa ett spöke.